Yksityistunnit

In liikuntakeskuksessa voit järjestää lasten synttärit, polttarit tai yksityistunnin.

Lasten synttärit

In liikuntakeskuksen ohjaajien vetämiin liikunnallisiin synttäreihin voit valita teemaksi sirkustelun, akrobatian tai tanssin. Ohjaaja pitää huolen synttäreiden kulusta, jolloin vanhemmat voivat viettää aikaa vaikka kuntosalilla tai kauppakeskuksessa. Synttäreiden kesto on 90 minuuttia.

Synttäripaketti sisältää liikunnallista ohjelmaa ikäryhmän tason mukaan. Perustarjoilusta (karkit, sipsit, jäätelöt, mehut) vastaa In liikuntakeskus. Mahdollisesta lisätarjoilusta vastaa jokainen itse.

Synttäreiden hinta 150 € (perjantait ja lauantait) ja 180 € (sunnuntait). Hinta on laskettu synttärisankari + 8 vierasta. Jokaisesta lisävieraasta veloitamme 12 € lisämaksun / vieras.

Synttäreiden varaukset numerosta 0400 800 086 tai sähköpostitse info(at)inhyvinkaa.fi

Polttarit

In liikuntakeskuksessa voit järjestää polttarisankarille liikunnalliset polttarit. Sporttinumeroksi voi valita jonkun ryhmäliikuntatunneistamme tai tunti voidaan rakentaa erikseen toiveiden mukaan. Alkumaljaksi tarjoamme osallistujille smoothiet. Polttaripaketin hinta on 150 €.

Polttareiden varaukset numerosta 0400 800 086 tai sähköpostitse info(at)inhyvinkaa.fi

Yksityistunti

Meillä voit järjestää yksityistunnin vaikka omalle kaveriporukalle. Ykstyistunnin voi valita jonkun ryhmäliikuntatunneistamme tai vaihtoehtoisesti tunti voidaan suunnitella jonkun teeman (pukeutuminen, vuosikymmen, toivebiisit) mukaan. Yksityistunnin hinta on 150 €.

Yksityistuntien varaukset numerosta 0400 800 086 tai sähköpostitse osoitteesta info(at)inhyvinkaa.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!