Lapsiparkki

Lapsiparkki on lapsille tarkoitettu valvottu leikkipaikka vanhemman kuntoilun ajaksi. Lapsiparkkiin voit ostaa kertamaksun tai ostaa lapsiparkkia varten oman 10 X kortin. Toivomme, että suunnittelet lapsesi leikkiä lapsiparkkia niin, että lapsikin viihtyy: väsynyt, nälkäinen tai kovin pieni lapsi ei jaksa leikkiä kovin pitkään, tarvittaessa vanhempi voidaan kutsua hakemaan lapsi kesken tunnin. Yleisen siisteyden ja sovun vuoksi lapsiparkissa eväät ja juomat on kielletty.

Alaikärajaa lapsiparkissa ei ole. Lapsiparkissa ei kuitenkaan syötetä, nukuteta eikä vaihdeta vaippaa.

Yläikäraja lapsiparkissa on 8 vuotta.

Leikkiaika on max 1 tunti 15 minuuttia.

Lapset leikkivät lapsiparkissa vanhempiensa vastuulla, myös silloin kun valvoja on paikalla.

Jätäthän lapsen ulkokengät aulaan, muiden ulkovaatteiden säilytys naulakoissa lapsiparkin ulkopuolella. In liikuntakeskus ei vastaa naulakkoon jätetyistä vaatteista, joten ne kannattaa merkitä esim. nimellä ja hatut, käsineet ym. irralliset vaatteet hihaan tai taskuun.

Lapsiparkki on lasten paikka, keskuksen muissa tiloissa, lukuun ottamatta lasten ryhmäliikuntatunteja, lapsilla ei ole lupa olla.

Lapsiparkkiin voi varata paikan In liikuntakeskuksen vastaanotosta puhelimitse (p. 0400 800 086) maksimissaan viikkoa ennen hoitopäivää.

Lapsiparkin säännöt:

- Älä tuo sairasta lasta lapsiparkkiin

- Lapset ovat lapsiparkissa aina vanhempiensa vastuulla, myös silloin kun lastenhoitaja on paikalla.

- Lapsen tulee jäädä lapsiparkkiin omasta tahdostaan

- Huolehdi ennen lapsiparkkiin tuloa lapsen WC:ssä käynnistä ja ruokailusta, lapsiparkissa ei syötetä, nukuteta eikä vaihdeta vaippaa

- Mahdollisista kroonisista sairauksista on hyvä mainita hoitajalle

- Käsihygieniasta huolehtiminen on kohteliasta muita kohtaan

- Kerrothan aina valvojalle mihin olet menossa (kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille) ja kauanko olet kuntoilemassa, jotta tarvittaessa sinut voidaan nopeasti noutaa. Vanhempi haetaan paikalle, mikäli lapsi on itkuinen, nälkäinen, ei kykene toimimaan ryhmässä tai ei tottele hoitajaa.

- Turvallisuussyistä saman henkilön joka jättää lapsen hoitoon, tulee myös noutaa lapsi hoidosta. Mikäli joku toinen henkilö noutaa lapsen, tästä on aina sovittava valvojan kanssa

- Lelut laitetaan leikin jälkeen paikoilleen

Lapsiparkkiin myydään 10 X kortteja. Kortin hinta on 20 €.

Luo kotisivut ilmaiseksi!