60 päivän haaste

IN liikuntakeskuksen 60 päivän haasteessa haastat itsesi liikkumaan ja syömään oikein 60 päivän ajan. Haasteessa noudatat IN liikuntakeskuksen personal trainereiden tekemiä ravintosuunnitelmia, kuntosaliohjelmia ja liikuntasuunnitelmaa 60 päivän ajan. Annetuilla ohjeilla saavutat tuloksia, joihin et välttämättä itsenäisesti pysty. Haaste sopii kaikille.

60 päivän haaste sisältää:

  • ravintosuunnitelma
  • kuntosaliohjelma/kuntosaliohjelmat
  • liikuntasuunnitelma
  • kehonkoostumusmittaus ennen ja jälkeen haasteen
  • personal trainerin konsultoinnin Facebookissa

60 päivän haasteeseen osallistuvilla on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi vaihtaa kuulumisia ja kysyä tarvittaessa konsultaatiota personal trainereilta liittyen niin ravintoon kuin liikkumiseen. Haasteeseen kuuluu 3 ennakkoon sovittua treeniä, jotka ilmoitetaan Facebook-ryhmässä. 

Haaste alkaa maanantaina 4.2. Sitä ennen otetaan kehonkoostumusmittaus kaikilta haasteeseen osallistuvilta. Haaste maksetaan kehonkoostumusmittauksen yhteydessä. Kehonkoostumusmittauksen voit tulla suorittamaan vastaanoton aukioloaikoina 4.2. asti. 

Mittausajan voit siis päättää itse, eikä sitä tarvitse erikseen varata. Saavut paikalle ja kerrot vastaanotossa osallistuvasi 60 päivän haasteeseen. 

Haasteen hinta on 50 € / hlö. Haasteen hinta ei sisällä IN liikuntakeskuksen kuntosalikorttia. Kuntosalin kuukausikortti maksaa haastelaisille 25 € / kk (norm. 27,90 €). Kuukausikortin osto ei sitoutua pitkiin sopimuksiin. Ilmoittaudu haasteeseen mukaan täyttämällä alla olevat tiedot. HUOM! Haaste ei pidä sisällään kuntosaliohjausta. Mikäli haluat kuntosaliohjauksen, on se mahdollisuus järjestää haasteeseen osallistuville hintaan 25 € (norm. 50-100€).


Luo kotisivut ilmaiseksi!